مؤسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء سلام الله علیها

  • خانه 
  • تماس  
  • ورود 

خرما

16 فروردین 1395 توسط سفیران نور

 

 


اهمیت میوه خرما به اندازه ای است که در قرآن کریم تنها در مورد هسته این میوه سه کلمه و توصیه جداگانه ذکر شده است.

کلمه « قطمیر » به معنی پرده یا روپوشی که روی هسته خرما را پوشانده است، یک بار در قرآن در آیه 13 سوره فاطر آمده است.

کلمه «نقیر » قسمت پشت هسته خرما را می گویند که 2 بار در آیه های 53 و 124 سوره نساء آورده شده است.

« فتیل» نیز به نخ روی هسته خرما گفته می شود که 3 بار در آیه های 49 و 77 سوره نساء و آیه 71 سوره اسراء ذکر شده است.

این میوه سرشار از فیبر طبیعی است و روغن، کلسیم، گوگرد، آهن، پتاسیم، فسفر، منگنز، مس و منیزیم به وفور در آن یلفت می شود. به علاوه خرما سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی مختلف است. به روش های مختلفی مانند مخلوط کردن شیره خرما با شیر، خوردن آن با نان و کره و تهیه غذا و شیرینی های لذیذ و مقوی متنوع از این میوه استفاده می شود.

خرما در درمان یبوست، اختلالات روده ای، مشکلات قلبی، ضعف جنسی و اسهال مفید است و جزو مواد غذایی ملین است.




مطلب قبلی
مطلب بعدی
 نظر دهید »

موضوعات: میوه های قرآنی لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...

فید نظر برای این مطلب

خرداد 1404
شن یک دو سه چهار پنج جم
 << <   > >>
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

مؤسسه آموزش عالی حوزوی الزهراء سلام الله علیها

  • خانه
  • اخیر
  • آرشیوها
  • موضوعات
  • آخرین نظرات

جستجو

موضوعات

  • همه
  • اخبار حوزه
  • یار آقا باشیم
  • ماه رمضان
  • اهل بیت علیهم السلام
  • شهدا
  • مناسبت ها
  • نکات قرآنی
  • پیام آفتاب
  • روز شمار انقلاب
  • روز شمار فاطمیه
  • اخلاق و عرفان
  • فرزند پروری اسلامی
  • نکات خانه داری
  • نکات خانه داری
  • یادآوری
  • میوه های قرآنی
  • همسرداری
  • پاسخگویی به شبهات
  • طب سنتی
  • سیاسی
  • فرهنگی اجتماعی

Random photo

پژوهش پویا

فیدهای XML

  • RSS 2.0: مطالب, نظرات
  • Atom: مطالب, نظرات
  • RDF: مطالب, نظرات
  • RSS 0.92: مطالب, نظرات
  • _sitemap: مطالب, نظرات
RSS چیست؟
  • کوثربلاگ سرویس وبلاگ نویسی بانوان
  • تماس